QUI SOM

Fundada l'any 1940 amb el nom de Cafès Serra i reconvertida en societat l’any 1987, actualment Cafès del Bages és una empresa familiar dedicada a la importació i a la torrefacció de cafè d'àmbit català.

La nostra feina és la importació i torrefacció de cafès, majoritàriament destinats a l’hostaleria.

Som fidels a la nostra filosofia de La Tassa 10 i disposem tots els recursos (personal, tecnologia, equipament, formació,...) per tal d'assolir els nostres objectius i oferir un producte final de gran qualitat. Tenim especial sensibilitat per la sostenibilitat, la traçabilitat i el respecte a la natura i a l’ecologia.

Certificacions

En el nostre afany per a assolir el millor producte i l'excel·lència en el servei, a Cafès del Bages hem treballat intensament per a ser mereixedors de les següents certificacions:


ISO 9001

Certificat d'excel·lència en gestió i servei.

Certificat | Més informació a www.iso.org


ISO 14001

Certificat d'excel·lència en gestió i servei.

Certificat | Més informació a www.iso.org


CAFÈ MUNDI - Cafè solidari.

Aquest segell informa al consumidor que part dels diners que gasta es destinen a la realització de projectes de desenvolupament, sostenibilitat i responsabilitat social. Cafè Mundi és un patronat de torradors de cafè espanyols que destina els seus beneficis a països productors de cafè amb fins humanitaris.

Més informació a: www.cafemundi.org


CCPAE - Cafè ecològic.

El segell del CCPAE certifica l'origen ecològic d'alguns dels cafès de Cafès del Bages.

Més informació a: www.ccpae.org

Medi Ambient

Procurem, en totes les nostres accions, ser respectuosos amb la natura tant en els processos de producció com en el transport i la formació.

Disposem d'instal·lacions fotovoltaiques que permeten un estalvi mensual de 1.2 Tm en emissions de CO2 a l'atmosfera, totes les emanacions de fum són filtrades i tractades.

Descarregar política ambiental (PDF)

Laboratori

Per tal de garantir la qualitat del nostre cafè disposem d’un complert laboratori per a l'anàlisi tant en verd com en torrat.

Torrat

A Cafès del Bages disposem de les instal·lacions i la tecnologia necessàries per a torrar diàriament els cafès que rebem d'arreu del món: Brasil, Colòmbia, Hondures, Etiòpia,...

Un cop torrat, el cafè s'envasa immediatament per a garantir-ne el perfecte estat de conservació així com un aroma i sabors intensos.

Aula

La formació, juntament amb un cafè de qualitat i un equipament òptim són els pilars de la nostra filosofia; la Tassa 10.

És per això que donem una importància capital a la formació: perquè un barista format sabrà extreure el millor de cada cafè i perquè un client exigent i bon coneixedor ens obligarà a millorar dia a dia la qualitat dels nostres productes i serveis.

Al nostre Show-room disposem d'una aula de formació amb les darreres innovacions tecnològiques per a oferir-vos un programa de formació complert i especialitzat.

Servei tècnic

El SAT de Cafès del Bages, lluny de ser un departament complementari, és un dels eixos vertebrals que fan possible dur a terme el projecte de la Tassa 10. Les certificacions ISO de control qualitat i gestió ambiental corroboren la qualitat del servei i l'efectivitat i profesionalitat del nostre equip de tècnics formats a casa.

La resposta en un cas d'incidència urgent a 100km a la rodona no sobrepassa per norma els 60 minuts i sovint és encara més ràpida. I tot això, durant els 365 dies de l'any i pràcticament 16 hores diàries.

Un taller fixe a la mateixa empresa i dues unitats mòbils són el dispositiu logístic que Cafès del Bages posa a la disposició dels seus clients.